Why do I do this ?

Every new discovery represents a starting point for me. They give me new perspectives and I feel different about my surroundings and the people I meet. The present and all its mysteries is the most important time for me; the only time I can actually feel, change and capture.

Sunday, January 1, 2012

1 ianuarie foarte discret...

Azi era in plan sa mergem la Templul Maimutelor, sus pe deal, dar cand ne-am trezit afara era o ceata si o pacla de nu vedeai la 2 blocuri distanta... Saracii colegi japonezi au dat si ei tura cu avionu catre Everest, dar n-au vazut nimic. Au venit dezamagiti pe la ora 9 si s-au bagat la culcare.
Eu nu stiu de ce am sarit peste partea cu somnul de revemore si nici de data asta n-am putut sa depasesc ora 8.30... Dupa ce am lenevit cat am putut, am dat fuga la autogara sa ne luam bilete pentru a doua zi catre granita cu Bengalul de Vest. Am avut parte de niste confuzii pe parcurs, dar intr-un final am reusit sa le luam si pe alea, asa ca maine dimineata la ora 4.30 o pornim la drum.
Parca toata ziua a fost o mohorare generala, asa ca am actionat in consecinta si am refuzat orice ne putea scoate din starea noastra de letargie...
Poate maine va fi mai interesant pe drum. Deocamdata a inceput ploaia aici, prima de cand am pus piciorul in Asia. Sper sa se opreasca pana la taxiul de la ora 3.30.

No comments:

Post a Comment